5 years ago

Ora News - Spektakli i fishekzjarreve në sheshin Skënderbej në natën e ndërrimit të viteve

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Për më shumë lexoni në:
http://oranews.tv/article/viti-i-ri-spektakel-fishekzjarresh-dhe-atmosfere-festive-ne-sheshin-skenderbej

Browse more videos

Browse more videos