5 years ago

Ora News - Gjendrat tiroide, çfarë e shkakton mosfunksionimin dhe si duhen trajtuar

Ora News Emisione
Ora News Emisione
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT
Endokrinologu, Doktor Dashamir Gjergji ishte sot i ftuar në emisionin "Diagnozë" të Freskida Milotit, ku foli për gjendrat tiroide dhe sa e rëndësishme është kjo gjendër.

Për të mësuar se çfarë e shkakton keqfunksionimin e gjendrës teroide dhe si duhet të trajtohet ky problem shikoni videon e emisionit.

Për më shumë lexoni në:http://oranews.tv/article/gjendrat-tiroide-cfare-e-shkakton-mosfunksionimin-dhe-si-duhen-trajtuar

Browse more videos

Browse more videos