5 years ago

Ora News - Festat e nëntorit, surpriza e oferta për konsumatorët në Ring

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Festat e nëntorit kulmuan në Ring me aktivitete, surpriza dhe oferta për konsumatorët. Pasditen e 28 Nëntorit klientët në Ring shijuan një perfomancë më këngë dhe valle popullore qytetare në shoqërinë e kostumeve popullore.

Një tjetër aktivitet u zhvilluan në dyqanin Lindex. Tashmë të gjithë klientët Lindex do të mund të kenë kartë More nëpërmjet të cilës do të përfitojnë shumë benefite, uje dhe oferta

??More? është program i adaptuar në të gjitha dyqanet Lindex në Evropë dhe në mbarë botën. Do të ketë oferta ekskluzive për këtë grup të konsumatorëve dhe ne kemi tendecë të krijojmë një lidhje të veçantë me klientët tanë që të jemi sa më afër tyre.?

Prej ditës së djeshme Ring-ut ju shtua edhe dyqani për fëmijë ?Shtëpia e Lodrave? ndërsa argëtimet për ta ishin të shumta dhe të larmishme.

Uljet festive do të vazhdojnë deri në datën 29 nëntorit

Për më shumë lexoni nëhttp://145.239.2.153/article/festat-e-nentorit-surpriza-e-oferta-konsumatoret-ne-ring

Browse more videos

Browse more videos