6 years ago

Inva Mula këndon në koncertin në kujtim të nënës së saj Nina Mula

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Nina Mula, sopranoja e njohur shqiptaro-ruse, u përkujtua me një koncert në 85 vjetorin e saj të lindjes.
I konceptuar si një takim shpirtëror përmes muzikës, e bija Inva Mula dhe artistë të tjerë sollën si lutje ariet me të bukura botërore.

Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/kultura/koncert-ne-85-vjetorin-e-lindjes-se-sopranos-nina-mula/

Browse more videos

Browse more videos