6 years ago

Çmimi i energjisë nuk do të ulet - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
Qeveria është optimiste mbi performancën e kompanive të prodhimit, shpërndarjes dhe transmetimit të energjisë edhe për 2016-ën. Pasi doli nga gropa financiare në 2015-ën, OSHEE ka arritur bilanc pozitiv edhe në 8 muajt e parë të këtij viti. Mbledhja e detyrimeve të prapambetura nga konsumatorët, i mundësoi të nisë shlyerjen e borxheve që vetë OSHEE u ka të tjerëve.

Browse more videos

Browse more videos