6 years ago

"Vetting"-u ankimohet në Kushtetuese nga PD - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
Partia Demokratike vendosi ta ankimojë ligjin e ?Vetting?-ut në Gjykatën Kushtetuese. Opozita e sheh këtë institucion si mundësinë e fundit për të rrëzuar një ligj, që sipas Partisë Demokratike i jep qeverisë kontrollin politik mbi organet që do të vendosin për pastërtinë e gjyqtarëve dhe prokurorëve.

Browse more videos

Browse more videos