6 years ago

Ora News - Telegramet komuniste për Nënë Terezën: Kushtet se si të vinte

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Pas shumë përpjekjesh dhe refuzimesh nga sistemi diktatorial, Nënë Tereza arrin të vizitojë Shqipërinë në gusht të vitit 1989.
Autoritet shqiptare kishin kohë që diskutonin ardhjen ose refuzimin e saj, edhe pse nobelistja kishte kërkuar ndihmën e personaliteteve të larta botërore që të mundësonin vizitën në vendin e lindjes.
Vizita e parë e saj në Tiranë në vitin 1989 nuk u reklamua shumë, dhe gjatë qëndrimit të shkurtër, ajo vizitoi vetëm varrin e nënës së saj Drane dhe motrës Age.

Për më shumë lexoni në http://www.oranews.tv/vendi/telegramet-komuniste-per-nene-terezen-kushtet-se-si-te-vinte/

Browse more videos

Browse more videos