6 years ago

Ora News - Leskaj: Kemi shumë borxhe ndaj qytetarëve shqiptarë

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Kontrolli i Lartë i Shtetit do t?i kushtojë vëmendje të veçantë luftës ndaj korruptonit dhe rritjes së transparencës për përdorimin e fondeve publike. Kjo deklaratë e kreut të KLSH u bë pas nënshkrimit të një marrëveshje me Fakultetin Ekonomik.
Leskaj: Me të drejtë, publiku në Shqipëri, qytetarët, taksapaguesit shqiptarë kërkojnë forcimin e llogaridhënies, të transparencës, luftës kundër korrupsionit. Kjo është sfida e institucionit tonë dhe ne bashkë me kolegët e mi po përpiqemi ta përballojmë. Kemi shumë borxhe ndaj qytetarëve shqiptarë.Për më shumë lexoni në http://www.oranews.tv/vendi/leskaj-kemi-shume-borxhe-ndaj-qytetareve-shqiptare/

Browse more videos

Browse more videos