7 years ago

Grevë në burgun e Drenovës - News, Lajme - Vizion Plus

VizionPlusAlbania
VizionPlusAlbania
http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
20 te dënuar për armëmbajtje pa leje që ndodhen në Burgun e Sigurisë së Larte ne Drenove prej 4 ditësh kanë hyrë në greve urie. Ata kërkojnë të zbatohet vendimi i Gjykatës Kushtetuese i marrë disa muaj më parë. Kete e deklarojnë te afërmit e tyre, te cilet prej disa ditësh qëndrojnë para ambienteve te burgut. Drejtori i burgut te sigurisë se larte ne Drenove te Korçës Robert Kodra, mohon qe te dënuarit te jene futur në greve urie. Sipas tij ata duhet të dërgojnë një kërkesë Gjykatës se Larte dhe asaj Kushtetuese, si dhe per dijeni presidentit për zgjidhjen e këtij problemi. Drejtorit Kodra thotë se e njëjta situate është edhe në burgjet e tjera te vendit, për te dënuarit për armëmbajtje pa leje, te cilët janë ne pritje te përfitojnë uljen e dënimit apo edhe lirimin nga burgu.

Browse more videos

Browse more videos