7 years ago

Konfindustria mbështet LSI: Miratimi për koncesionet jo nga qeveria, por Parlamenti- Ora News

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Industrialistët mbeshtesin nismen e LSI që miratimin për koncesionet të mos bëhet nga qeveria, por nga Parlamenti.
Nëpërmjet një njoftimi për shtyp, Konfindustria thekson se kjo nismë duhet të shndërrohet sa më shpejt në ligj pasi është në interes të publikut dhe mënjanon korrupsionin dhe hapësirat subjektive.
Konfindustria vlereson, se legjislacioni në fuqi jep mundësine e krijimit per një kohe të gjatë të monopoleve, shmagien e konkurencës, ngurtesimin e aktivitetit ekonomik, uljen e aftësisë tërheqëse të investimeve të vendit dhe të huaja dhe si rrjedhim rritjen e kostove të prodhimit dhe shërbimeve në dëm të qytetareve, bizneseve dhe ekonomisë.

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/ekonomi/konfindustria-mbeshtet-lsi-miratimi-per-koncesionet-jo-nga-qeveria-por-parlamenti/

Browse more videos

Browse more videos