7 years ago

Veliaj: Së shpejti hapim punimet për Sheshin “Skënderbej”- Ora News

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Ka zgjedhur Ditën e Verës, që kryebashkiaku Erion Veliaj të japë lajmin se shumë shpejt do të fillojnë punimet për Sheshin ?Skënderbej?.
Veliaj: Ne do të hapim shumë kantiera ndërtimi në Tiranë. Shumë shpejt do të hapim punimet për Sheshin Skënderbej. Do të fillojmë fillimisht me dy muaj konsultime publike për tu siguruar që në fund të këtij projekti sheshin, ndoshta më të bukurin në Rajon, kur vjen puna për një hapësirë që i akomodon të gjithë dhe që është simboli kombëtar i Shqipërisë. Në Sheshin ?Skënderbej? do të ketë gurë dhe pllaka nga e gjithë Shqipëria për të treguar unitetin kombëtar, pemë dhe bimë për të tregusar përfaqësimin kombëtar.

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/vendi/veliaj-se-shpejti-hapim-punimet-per-sheshin-skenderbej/

Browse more videos

Browse more videos