7 years ago

Protesta e opozitës në Prishtinë, 40 shqiptarë ndalohen në Morinë - Ora News

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Dyzet persona nga Shqipëria të cilët ishin nisur drejt Prishtinës për të mbështetur opozitën në protestën e sotme të opozitës nuk janë lejuar të kalojnë nga Policia e Kosovës në pikën kufitare të Morinit.
Denoncimi ka mbërritur në televizionin Ora News.
Madje ky grup thotë se ndaj tyre është ushtruar dhunë duke qëlluar me shkopinj gome duke i ndjekur dhe duke I rrahur në zonën neutrale midis dy pikave doganore.

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/vendi/protesta-e-opozites-ne-prishtine-40-shqiptare-ndalohen-ne-morine/

Browse more videos

Browse more videos