7 years ago

FMN paralajmëron qeverinë: Kujdes të ardhurat në buxhet - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
Fondi Monetar Ndërkombëtar i ka kërkuar qeverisë të mbrojë buxhetin nga rreziku i rënies së të ardhurave, që vjen nga ulja e fortë e çmimit të naftës dhe inflacioni i dobët.

Browse more videos

Browse more videos