8 years ago

Ismet Drishti - kamera e fshehte e shumeperfolur me kengetaren ANJEZA SHAHINI _ flv

Ismet Drishti
Ismet Drishti
u perfol shume si e frikshme. por shikojeni se si ngrihet i vdekuri si zombi dhe polici gjuan me pistolete te vdekurin. une mendoj se eshte skene thjeshte humori, pamvaresisht se Anjeza u tremb.
me bashkepunimin e Klajdi Musabelliut.
Aktore: Elez Drishti, Qamil Çuedari, Endri Kapsyzi etj...
shikim te kendshem

Browse more videos

Browse more videos